
– kreatywne zadania grupowe, wspólne temperowanie i dekorowanie czekolady przepełnione śmiechem i dobrą zabawą.
85 zł za osobę
Program warsztatów
Praca w strojach cukierniczych
Czapka i fartuch dla każdego uczestnika – poczujcie profesjonalny klimat i gotowi do słodkiej zabawy!
Film o plantacji kakaowca i produkcji czekolady
Krótka, inspirująca projekcja, która wprowadzi Was w świat czekoladowych przygód.
Prezentacja autentycznego owocu kakaowca i degustacja fermentowanych ziaren kakaowca
Suszony owoc z Ekwadoru wraz z ziarnami – wspólne odkrywanie zaskakujących smaków.
Temperowanie czekolady w zespołach
Dekorowanie tabliczek czekolady
Biała, mleczna i gorzka – kreatywna zabawa przy użyciu rękawa cukierniczego, przygotowanie autorskich zdobień i napisów na własnych tabliczkach.
Zdobienie dodatkami
Ziarna kawy, cynamon, chilli, orzechy laskowe, rodzynki, posypka orzechowa, liofilizowane owoce– wybierzcie ulubione smaki!
Produkcja pralinek
- 3 praliny czekoladowo-owocowe (mango, jagoda, truskawka) dekorowane topioną czekoladą
- 4 praliny czekoladowo-orzechowe w formie cake-pops, nadziewane migdałami z posypką orzechową
Pakowanie słodyczy
Opakowania foliowe, papierowe, tacki i wstążki – gotowe, by podzielić się słodkimi efektami wspólnej pracy.
Warsztaty czekoladowe dla firm to doskonały sposób na integrację zespołu – gwarantujemy mnóstwo śmiechu, rywalizacji i satysfakcję ze wspólnie stworzonych słodkości.
Ważne informacje
Czas trwania: uzależniony od wielkości grupy, ok. 60 - 80 minut
Koszt: 85zł/os.
Minimalna grupa: 15 os.
Lokalizacja: ul. Kamienna 45/4, Kraków
Mobilnie: w Twojej firmie
Jak dokonać rezerwacji?
Aby zarezerwować termin lub dowiedzieć się więcej o warsztatach, lub napisz na warsztaty@fabrykacharliego.pl lub zadzwoń - wystarczy kliknąć w słuchawkę!
Warsztaty z okazji...
Możesz zamówić warsztaty czekoladowe z dojazdem do placówki w ramach przygotowania prezentu na szczególną okazję: Dzień Mamy i Taty, Święta Wielkanocne, Dzień Babci i Dziadka - dostosujemy warsztaty do okazji.